Idősek Klubja pályázatot hirdet szociális gondozó munkakör betöltésére.

Részletes álláspályázat letöltése


Elindítottuk hivatalos facebook oldalunkat, hogy ne csak a Verőcei Tükör nyomtatott példányaiból, a kihelyezett plakátokból és a honlapról értesülhessenek a település híreiről.

Verőce hivatalos oldala

Eseménynaptár

Gázszolgáltatás szüneteltetése!
Verőce időjárás
Linkajánló
Hasznos
Szobi Járási Hivatal

Szúnyogirtás

Az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül 2017. július 31-én a napnyugtát megelőző 1,5 órában légi kémiai, napnyugta után földi kémiai szúnyogirtást végeznek Verőcén. Rossz idő esetére tartaléknapok: 2017. augusztus 1-2.
Verőce Község Önkormányzata területi védőnő munkakör betöltésére pályázatot hirdet!
Álláspályázat letöltése
Tisztelt Verőceiek!

Mint Önök előtt is ismert, az Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. év végén a helyi építés rendjét meghatározó Településrendezési terv felülvizsgálatát határozta el. A terv helyi véleményezése a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 8/2016.(XI.23.) számú helyi rendelet alapján történik. Az első fázis, azaz az Előzetes egyeztetési anyag véleményezése 2017 januárjában zárult le. A Képviselő-testület és a tervezők megvizsgálták a beérkezett javaslatokat és elkészítették a munkaközi terveket.
Jelenleg a munkaközi tervek véleményezési szakaszát (azaz az egyeztetés második fázisát) indítjuk el. Maga a dokumentáció megtekinthető az alábbi linkeken, ill. nyomtatott formában a Polgármesteri Hivatal titkárságán fogadási időben a mai naptól számított 30 napig. Véleményét ezen időszakban adhatja le írásos formában a Polgármesteri Hivatalban.
Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy július 17-én (hétfőn) 18 órakor tervismertetéssel összekötött Falufórumot fogunk tartani a Művelődési házban (Verőce, Árpád út 19-20.). Továbbá a települési főépítész minden hónap első hétfőjén elérhető a polgármesteri hivatalban (az időpontot célszerű egyeztetni a polgármesteri titkársággal).
Tájékoztatásul közöljük, hogy a dokumentációt párhuzamosan véleményezésre megküldtük az illetékes Államigazgatási szerveknek és a szomszédos településeknek.
Közreműködésüket előre is köszönjük.

Verőce, 2017. július 04 .

Üdvözlettel:
Grauszmann György
polgármester

Helyi Építési Szabályzat
Településrendezési terv
Mellékletek
Verőce BelterületVerőce Üdülőterület

Parlagfű-mentesítés


2017. június 30-ával lejár a parlagfű-mentesítési türelmi idő. Ezt követően belterületen a jegyző, külterületen (az ingatlanügyi hatóság által helyszíni ellenőrzésről felvett jegyzőkönyv tartalma alapján) a növény- és talajvédelmi hatóság köteles hatósági eljárást indítani azokkal szemben, akik elmulasztották a parlagfű elleni védekezést.

Amennyiben a parlagfű ellen védekezési kötelezettségének a földhasználó nem tesz eleget, vagyis az ingatlan legalább virágbimbós fenológiai állapotú parlagfűvel fertőzött, akkor közérdekű védekezést kell elrendelni. A parlagfű elleni közérdekű védekezés végrehajtásának, valamint az állami, illetve közérdekű védekezés költségeinek megállapításának és igénylésének részletes szabályairól szóló 221/2008 (VIII. 30.) Korm. rendelet értelmében a közérdekű védekezést belterületen a jegyző, ő látja el a növényvédelmi hatósági feladatokat, külterületen Pest megye és Budapest területén Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala rendeli el.

Részletes tájékoztató letöltése
Felhívás termőföldek hasznosítási kötelezettségére

Tajékoztató letöltése
Zöldhulladék elszállítása!
TájékoztatásFŐGÁZ sikeresen lezárta a TIGÁZ mintegy 1,2 millió egyetemes szolgáltatásban vételező földgázfogyasztójának átvételi folyamatát, amellyel a Társaságcsoport 2016. október 1-jével a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatójává vált. A résszámlázással kapcsolatosan az alábbi linken talál további információkat.

https://player.vimeo.com/video/187795689
Aktuális események
Esemény dátuma
Cim
Rövid leírás
2017-12-16
Falukarácsony
2017. december16. szombat Sportcsarnok, Verőce Garam utca 8-10.Ünnepeljünk közösen!

tovább>>
2017-11-11
Márton napi lámpás menet és hagyományőrző est
2017. november 11. szombat Verőce, Főtér

tovább>>
2017-10-23
Ünnepi megemlékezés az 1956-os Forradalom és Szabadságharc tiszteletére
2017. október 23. Kopjafánál Verőce, Gorka köz

tovább>>
2017-10-14
Nyitott templomok éjszakája Verőcén
2017. október 14. szombat Szélesre tárulnak a templomok kapui, muzsikával, érdekes ismeretterjesztő előadásokkal, szeretetvendégséggel várjuk a látogatókat

tovább>>
2017-09-30
Mihály napi vásár
2017. szeptember 30. szombat Iskola udvar, Verőce Garam utca 8-10. Hagyományőrző vásári forgatag az Óvoda szervezésében

tovább>>
2017-09-16
Szüreti felvonulás a faluban
2017. szeptember 16. szombat Verőcén, szüreti mulatság a Duna parton

tovább>>
2017-08-20
Verőcei Kajak verseny
2017. augusztus 20.vasárnap Verőcei Kajak verseny

tovább>>
2017-08-19
Szent István nap Verőcén
2017. augusztus 19. szombat Ünnep, kulturális programok egész nap, este: fúvóskoncert, lampionos csónakfelvonulás, tűzijáték, Zenevonat- LGT emlékkoncert

tovább>>
2017-08-12
Verőcei Jótékonysági Zenei Esték
Verőce Község Önkormányzata szervezésében fellép a Váci Szimfonikus Zenekar Farkas Pál karnagy úr vezényletével 2017. augusztus 12. 19 óra kezdettel A Géza Fejedelem Református Általános Iskola Óvoda és Bölcsőde tornacsarnokában Helyszín: Verőce, Garam utca 8-10. Díszvendégek: Kurtág György kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, zongoraművész és kamarazene-tanár. Bogányi Gergely Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész. A jegyárakból befolyó összeg a fiatal művészek támogatására Verőce Község Önkormányzata által létrehozott művészi alapba kerül. Jegyár: 1500 Ft Jegyek kaphatók: Zebegény Község Önkormányzata – Zebegény, Árpád út 5. Nagymarosi Könyvtár – Nagymaros, Váci út 11. Kismaros Művelődési Ház – Kismaros, Kossuth Lajos u. 22. Verőcei Művelődési Ház – Verőce, Árpád út 20. Váci Tourinform Iroda – Vác, Március 15. tér 17. Szeretettel várunk minden zeneszerető érdeklődőt!

tovább>>
2017-08-05
Duna-parti - családi nap a Verőcei strandon
2017. augusztus 5. szombat Duna-parti - családi nap a Verőcei strandon

tovább>>

Képeslapküldés

Kérem, válasszon képeslapot!
( A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti azokat. )